Öne Çıkanlar boks restore getirildi Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Şanlıurfa'yı Kalkındıracağız

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Kurban Bayramının 3. gününde Siverek ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı. Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile birlikte esnafı gezen Başkan Çiftçi, vatandaşların bayramını kutladı. Esnaf ve vatandaşlarla birlikte bayramı geçiren Başkan Çiftçi, AK Parti Siverek İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Bayramlaşma törenine Başkan Çiftçi'nin yanı sıra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Başkanı İlhan Çelik, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile partililer katıldı. Partililerle tek tek tokalaşan Başkan Çiftçi, partililerin bayramını kutladı.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ŞANLIURFA'YI KALKINDIRACAĞIZ

Şanlıurfa ve Siverek ilçesinde yapılan ve yapılacak olan çalışmaları anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birlik ve beraberlik içerisinde Şanlıurfa ve Siverek'i kalkındıracaklarını belirterek, "Herkesin Kurban Bayrımını tebrik ediyorum. Rabbim bizlere hep böyle güzel günler nasip etsin ve buna da ülke olarak ihtiyacımız var. Siverek ilçesinde yapılan çalışmalarımız program dahilinde yapılıyor. Ama önemli olan bu süreçte ülkemizin birliği, beraberliği ve huzurudur. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve AK kadroların Allah'ın izniyle bu ülkeyi huzura, barışa ve kardeşliğe eriştirme noktasında çok önemli çabaları var ve bizlerde bir hizmetkar olarak ona destek veriyoruz ve destek vermeye çalışaçağız, çalışaçağız, çalıştıracağız; birlik olacağız beraberlikle Siverek ve Şanlıurfa'mızı kalkındırmaya devam edeceğiz" dedi.

Partililere hitap eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, ise birlik ve beraberlik mesajı vererek bu günlerde daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, birer konuşma yaparak vatandaşların bayramını kutladı.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Çiftçi, Hilvan ilçesine geçti, Esnaf ziyaretinin ardına Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile bir araya gelen Başkan Çiftçi, AK Parti Hilvan İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Hilvan'da da vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Çiftçi, vatandaşların taleplerini dinledi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBuyuksehırCıftcı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49