Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

‘Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Olmak Çok Önemli’
Dicle Elektrik tarafından geleneksel olarak düzenlenmeye başlanan personele dönük toplu yaş günü kutlamalarının Şanlıurfa ayağı, Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. (Dicle EPSAŞ ) Genel Müdürü Neşet Demirbağ ve İl Müdürü Mehmet Şükrü Bereket ile Temmuz doğumlu olan personelin katılımıyla gerçekleşti. Şanlıurfa’da Temmuz ayında doğan 55 personel, yaş günü pastasını Demirbağ ile birlikte kesti.
 
‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLMAK ÇOK ÖNEMLİ’
 
Dicle Elektrik tarafından başlatılan ve geleneksel hal alan personele dönük yaş günü kutlaması etkinliklerinin devam ettiğini belirten Dicle EPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ, “Personelimizle bir araya geliyor, onların mutluluklarına şahit oluyoruz. Bir araya gelişlerimiz birliğimizin ve beraberliğimizin gelişmesine de katkı sağlıyor, bu ay 55 personelimizin doğum gününü kutladık. Temmuz’da doğan tüm personelin yaş gününü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum." dedi.
 
Yaş gününü kutlayan personellere hediyelerini de dağıtan Demirbağ, herkesle tek tek hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Şirket çalışanları ise, böyle bir günde kendilerini unutmayan il ve bölge yöneticilerine teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49