Öne Çıkanlar sergı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Birincilikle Yerleşenlere Kutlama Belgesi
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında Harran Üniversitesininfakültelerine birincilikle yerleşen öğrencileri, başarılarının devamı için teşvik etmek ve geleceğimizin umudu gençlerimize desteklerini göstermek amacıyla birer tebrik mektubu gönderdi. YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın fakülte birincilerine gönderdiği tebrik mektupları, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın tarafından Senato Salonunda senato üyelerinin de katıldığı toplantıda öğrencilere verildi.
Bu çerçevede Harran Üniversitesi Senatosunda, ilk gündem maddesi, YÖK tarafından fakülte birincilerine gönderilen kutlama belgelerinin öğrencilere verilmesi oldu. Harran Üniversitesine birincilikle yerleşen öğrencilere tebrik belgelerini takdim eden Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın;Öğrencilerimize hoşgeldiniz diyorum. YÖK Başkanımızdan gelen tebrik belgelerini verdik. Gençlerimiz birinci olarak yerleştiler. İnşallah okullarını da birinci olarak bitirirler. Üniversitemizin amacı donanımlı, eğitimli ve kendi kültürüne sahip insan yetiştirmektir. Bu gençlerimizden, üniversiteden sonra da aynı performansla ülkemiz için çalışmalarını istiyorum.Gençlerimizi tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaHarranUnıversıte
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49