Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Birecikliler Mersin’de birarada
Halil YILDIRIM/MERSİN
2008 yılında Mersin’de kurulan Şanlıurfa Birecikliler Kültür ve Dayanışma Derneği Mersin’de faaliyetlerine yaptıkları etkinliklerle devam ediyor. Şanlıurfa Birecikliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği Çiğköfteli yemeğine, Ak Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Mehmet Yücel Kurtoğlu, 19 Mayıs Anadolu Lisesi Müdürü Naci Durmaz, Şanlıurfa Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Dönmezer, İzlem Gazetesi Editörü İsa Çakıcı, yılların gazeteci Halil Yıldırım,  Şanlıurfa Viranşehirliler Derneği Kurucu Üyesi GAP Gazetesi Mersin Temsilcisi Mehmet Şahin Kolbudak, Şanlıurfa Viranşehirliler Derneği Onursal Başkanı Fevzi Erol, Yenişehir Tapu Müdürü Musa Oktay, Şanlıurfa Birecikliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Akdeniz Belediye Meclis Üyesi muhittin Ertaş, Şanlıurfa Birecikliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Eren, derneğin yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.  Düzenlenen Çiğköfteli yemekte hoş sohbetin yanı sıra Şanlıurfa dahil ilçeleri ve Birecik hakkında güzel konulara değinilmesi ise gözlerden kaçmadı. Mersin’de yaklaşık 15 Bin Birecikli vatandaşın yaşadığına dikkat çeken ve 2008 yılından bugüne ise derneğin 300 üyesinin kayıtlı olduğunu vurgulayan Şanlıurfa Birecikliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı aynı zamanda Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi olan muhittin Ertaş, geçtiğimiz Cumartesi günü derneğin satın aldıkları yeni binasında kaynaşma, tanışma ve birlik beraberlik adı altında üyelerine ve davetlilere “Çiğköfte”li bir yemek düzenledi.  Ertaş burada yaptığı kısa ve öz konuşmasında, bizler Birecikliler olarak Mersin’de yaşıyoruz. Dernek Yönetim Kurulumuzun aldığı ciddi bir kararla neden kendi dernek binamız olmasın düşüncesi ile hareket ederek, daha iyi çalışmalarımızı yapabilmemiz konusunda yeni bir dernek hizmet binası satın aldık. Buradan Mersin’de yaşayan herkese kapımızın açık olduğunu ve Şanlıurfa’lı Birecik’li hemşehrilerimize hizmetin en iyisini sunmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bugün ise siz değerli misafirlerimiz ile tanışma, kaynaşma ve dayanışma altında birlik beraberlik yemeğimize katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı hoş geldiniz der teşekkür ediyorum dedi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49