Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Birecik'te Park Halindeki Saman Yüklü 2 Kamyon Yanarak Küle Döndü

olay,  Birecik ilçesine bağlı Yeşildağ Mahallesindeki Buğday Pazarının yanında yaşandı. Gece geç saatlerde saman yüklü bir kamyon alev aldı. Büyüyen alevler yan tarafta park halinde olan bir diğer kamyona da sıçradı. Durumu fark eden vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, park halindeki diğer araçlar ise vatandaşlar tarafından iteklenerek bölgeden uzaklaştırılmaya çalışıldı. Yangın ekiplerin uzun süren çalışması sonucu söndürülürken kamyonların büyük hasar gördüğü öğrenildi.

Yangının kesin çıkış nedeninin araştırıldığı öğrenilirken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49