Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Birecik'i sel vurdu

Dün gece Birecik İlçesinde etkili olan yağış, sağanağa dönüştü. İlçede bir çok mahalle sağanak yağışla birlikte bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Taşkında suda sürüklenen bir çok araç zarar gördü.

Konuyla ilgili selden etkilenen Gazeteci Abdullah Yiğit,"Aşırı yağışlar akşam mahallemizi vurdu , sel oldu evler zarar gördü araçlar sel sularından sürüklendi , o anı yaşadık Allaha şükürler olsun iyiyiz can kaybı yok araçlar selden dar sokaklarda yolu kapattı Hayatımda böyle bir sel görmedim yarım saat yağan yağmurdan sonra caddelerden sürüklenen kilit taşları evleri sel suları ve araçlar sel sularından sürüklendi. Yaklaşık 20 araç abimim aracı ve evi olmak üzere selden nasibi aldı.

ilçe kaymakamımız sayın Kadir Perçi sel olan Hoça Şerif mahallesi ve Cumhuriyet mahallesinin kesiştiği Mecan kapısına gelerek tek tek vatandaşların evini ziyaret etti"dedi.

İlçede zarar tespiti için çalışmaların başladığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49