Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Birecik BDP’den Ana Dilde Eğitime İmza Kampanyası
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Birecik ilçe örgütü tarafından ana dilde eğitime katkıda bulunmak için imza kampanyası düzenledi.
 BDP Birecik ilçe örgütü tarafından düzenlenen Ana dilde Eğitim imza kampanyasına çok sayıda vatandaş ilgi gösterirken Konuyla alakalı açıklama yapan Birecik BDP İlçe başkanı Ahmet Kılıç” Ana dilde eğitim için başbakan’a ve cumhurbaşkanına yollamak üzere bir imza kampanyası başlattık. Başlattığımız imza kampanyasına Birecik halkı hayli ilgi gösterdi. Bu gösterilen ilgiden dolayı Birecik halkına teşekkür ederiz”Dedi
 Ayrıca seçim çalışmalarını ilçede aralıksız devam ettirdiklerini dile getiren Kılıç” Yaklaşan yerel seçimler öncesi ilçe çok ciddi ve hummalı bir çalışmamız var. Burada halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için ve partimize,halkımıza yakışacak aday çalışmasını yapıyoruz”diye konuştu.
 Ayrıca İmza kampanyasına PKK liderlerinden Murat Karayılan’ın Kardeşi Bozan Karayılan’da destek verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48