Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

“Birçok hastalığın şifası bitkisel ilaçlarda bulunuyor”
Şanlıurfa’da bitkisel ilaç satarak, vatandaşların şifa bulmasında katkı sağlayan esnaflar, Türkiye ve diğer ülkelerde yetişen bitkileri Şanlıurfa’da vatandaşların hizmetine sunuyor.
 
Yaklaşık bin çeşit bitki kaynaklı ilaçları satan esnaflar, başta sarılık, korku ve nefes darlığı başta olmak üzere birçok hastalığa şifa olan bitkisel ilaçları sattıklarını söyledi. Okyanus dibinden çıkarılan adına “kardeş kanı” denilen taş şeklindeki maddenin burun kanamasına ilaç olduğunu söyleyen İsa Demirkol, “yüzlerce hastalığa ilaç olan bitkileri satıyoruz, burada her türlü bitkisel ilaç bulunuyor. Şanlıurfa’da yetişen ve yetişmeyen tüm ilaç olan bitkileri burada vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Doktorların yazdığı ilaçlardan şifa bulamayanlar, ilaçlarını buradan temin ediyor. Çoğu hastalık vardır ki, ilacı bitkilerden geçiyor. Bitkisel ilaçları almak isteyen vatandaşlar, burada istediği hastalığın ilacını bulma imkanı elde edebiliyor” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49