Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Bir çok derde derman sabunlar
 Tamamen katkısız ve el yapımı olan sabunlar vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. El yapımı olarak üretilen sabunların birçok derde derman olduğu satıcı Bozan Kuş tarafından belirtildi.

Sarayönü caddesinde kurmuş olduğu tezgâhta Katkısız el yapımı sabun satan (Sabuncu Sofi) olarak bilinen Bozan Kuş, 10 yıldan beridir bu mesleği yaptığını belirterek evine ekmek götürdüğünü söyledi.

Yaklaşık 50 çeşit sabun satışı yaptığını ifade eden Bozan Kuş, “Birçok derde derman sabunlarımız bulunuyor. Hatay’da kendi yerimiz var sabunlarımızın üretimi orada yapıyoruz ve satışlarını burada da gerçekleştiriyoruz. Tamamen doğal katkısız el yapımıdır sabunlarımız, Sabunların satışlarından dolayı çok güzel tepkiler alıyoruz. Müşterilerimizin vermiş olduğu tepkiler bizim şevkimizi artırıyor. Azmimiz daha çok oluyor. O yüzden sabun çeşitlerimizi çoğalttık. Şimdiye kadar olumsuz bir tepki almadık. Şikâyetçi olanda yok. Gelen müşterilerimiz de genelde tavsiyeler üzerine geliyor. Sabunları alıp kullanan kişiler arkadaşlarına, eşine dostuna tavsiye ediyor. Müşterilerimizin yüzde doksanı bu şekilde geliyor. Çalışmalarımızdan memnunuz”  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49