Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

Bini İcil’den Destek
Bini icil aşireti Sırrın Küme evlerde Abut ACAR'ın organize ettiği binlerce mensubunun katıldığı toplantıda gövde gösterisi yaptı.
 
Bini icil aşireti Sırrın Küme evlerde Abut ACAR'ın oğlu Eyyubiye Belediye Encümen adayı  Şavvah ACAR'ın Ak Partiye destek amaçlı organize ettiği ve  binlerce mensubunun katıldığı toplantıda gövde gösterisi yaptı.Toplantıya Bini İcil aşiretine mensub merkez,Harran,Akçakale,Bozova ve Viranşehirden gele aşiret mensupları katıldı.
 
Ak Partiye destek amaçlı miting havasında yapılan toplantıda Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Celalletin GÜVENÇ ve Ak partili yönetici ve siyasiler katıldı.
 
Ayrıca bu düzenlenen toplantıda Bini İcil aşiretine mensup Haliliye Belediye Encümen Aday Adayları Halil DERMAN veHalil BULUT ile Haliliye Belediye Başkan Aday Adayları Salih AY  ve Halil YILDIZ  katıldı.
 
Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Celalletin GÜVENÇ yaptığı konuşmada bu zor dönemde  ben sizden kendim için oy istemiyorum Başbakanım Recep Tayyip ERDOĞAN adına oy istiyorum diyerek aşiret mensuplarından destek istedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48