Öne Çıkanlar Vali Erin sanlıurfa urfa trafık kazası ogrencı

Bu haber kez okundu.

Binali Yıldırım, Şanlıurfa’da Fıstık Hasadına Katıldı
Karşılamanın ardından Karaköprü ilçesine bağlı Külaflı kırsal mahallesindeki fıstık hasadı törenine katılan Binali Yıldırım, fıstığın bölge için önemli bir ekonomik kaynak olduğuna ve Türkiye fıstık üretiminin yarısının Şanlıurfa’da yapıldığına dikkat çekti.
Yıldırım, “Şanlıurfa fıstığının hasadını birazdan başlatacağız. Aldığımız bilgilere göre bu yıl hasılat oldukça iyi. Esasında bilmiyordum, neredeyse üretimin yarısı tek başına Şanlıurfa’da yetiştiriliyor. Ama Urfa fıstığı başka bir ilimizin ismi ile anılıyor. Varsın isim başka bir şehir ile anılsın ama yarısının yapıldığı Şanlıurfa’da fıstığa Urfa fıstığı demek daha güzel oluyor. Bu kırmızı fıstığı, bol ve bereketli bu ürünün hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.
Vali Abdullah Erin de Binali Yıldırım’ın, Türk tarihinin son Başbakanı olarak tarihe geçen bir isim olarak anıldığını, bakanlığı ve başbakanlığı süresince tüm Türkiye gibi Şanlıurfa’nın da önemli yatırımlar aldığını anımsatarak, Şanlıurfa’ya olan ilgi ve alakasından dolayı Yıldırım’a teşekkür etti.
Fıstık hasat şenliğinin ardından, dünya arkeoloji tarihinin en büyük keşiflerinden olan Göbeklitepe’yi ziyaret eden Yıldırım, geceyi Şanlıurfa’da geçirecek.
Yarın, Şanlıurfa’nın kalbi Balıklıgöl’ü ziyaret edecek olan Yıldırım, Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve Karaköprü Belediyesini ziyaretinin ardından Şanlıurfa’dan ayrılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48