Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Bilal Erdoğan, Buradaki Gençler Geleceğimizi Aydınlatacak
Şanlıurfa’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Rabai meydanında  Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şanlıurfa Şubesi açılışına katıldı. Erdoğan, burada Haliliye Belediyesinin mehter takımı tarafından "Dik dur eğilme" marşıyla karşılandı. Törene TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet,  Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol,İl Emniyet Müdürü Veysel Tipoğlu,  Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, İhsan Açık ve çok sayıda davetli katıldı.
TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet. Şanlıurfa'nın manevi ikliminin geleceği ve 16 Nisan'daki referandumu bereketlendirmesi dileğinde bulundu. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de, 624 bin öğrencinin olduğu Şanlıurfa'da sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını desteklediklerini belirtti. 
Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ise amaçlarının geleceği emanet ettikleri gençlere bu günün gerektirdiği ilim ve irfan ne varsa vermek, dünyada iyilik ve adalet için çalışacak, çarpışacak, bu uğurda canını verecek bir nesil yetiştirmek olduğunu söyledi.
TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan," “Türkiye Gençlik Vakfı onun için gençlerimizin önünü açmak, gençlerimize projelerini hayata geçirmek için imkanlar tanımak, zamanlarını ve enerjilerini doğru şekilde değerlendirmelerini sağlamak için imkanlar sunuyor. Türkiye’nin birçok ilinde benzer temsilcilik binaları açılmaktadır. Gelecek gençlerimizin elleri üzerinde yükselecek, geleceğimiz üzerinde sadece tankı, topu, tüfeği olduğu için, istediği zaman irademiz üzerine yönetimimize el koyan darbeciler mi egemen olsun? Bizim seçtiklerimiz mi egemen olsun? Geleceğimiz üzerinde sermaye sahipleri mi egemen olsun, yoksa bizim seçtiklerimiz mi egemen olsun. 16 Nisan’da evet diyerek bağımsızlığımız üzerinde emelleri olanları sandığa gömeceğiz. 16 Nisan’da halkın iradesiyle yönetimimiz arasındaki aracıları tasfiye ediyoruz. Bürokratik vesayreti tasfiye edeceğiz. Yargının tarafsızlığını ve bağımsızlığını egemen kılacağız. Sermaye sahiplerinin siyaset üzerindeki tahkümünü yıkacağız. Darbecileri, 15 Temmuz’a yeltenenleri onların elebaşları da ağ babalarını onların hepsini İnşallah 15 Temmuz’da nasıl yere yıktıysak, 16 Nisan’da da sandığa gömeceğiz. Bu mesele partizanlık meselesi değil, Tayyip Erdoğan meselesi hiç değil ama Tayyip Erdoğan gibi halkıyla birlikte tankları, darbecileri yenen bir lider varken bu değişikliği Allah'ın izniyle yapmak zorundayız" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şanlıurfa Şubesi açılış kurdelesi kesildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49