Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Beyazgül’den Gap Muhtarlar Derneğine Ziyaret

AK Parti İl Başkan Yardımcılarından Müslüm Tüysüz ile birlikte GAP Muhtarlar Derneğine giden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ü GAP Muhtarlar Derneği Başkanı Yeşildirek Mahalle Muhtarı Ali Demir ve yönetimi karşıladı.

BEYAZGÜL: MUHTARLARIMIZIN TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİK

GAP Muhtarlar Derneğine davetlerinden dolayı teşekkür eden Ak Başkan Adayı Beyazgül, “Muhtarlarımız ile daima fikir alışverişindeyiz. Muhtarlarımız demokrasinin ilk basamağıdır. Halkımızın derdiyle çok yakın olan insanlar. Onların talep ve önerilerini dinliyoruz ve önemsiyoruz. Bugünde fikir alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki dönemde neler yapabileceğimizi konuştuk. Ben kendilerine böyle bir toplantıyı düzenledikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden GAP Muhtarlar Derneği Başkanı Yeşildirek Mahalle Muhtarı Ali Demir ise AK Başkan Adayı Beyazgül ve beraberindekilere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48