Öne Çıkanlar sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Beyazgül Ve Canpolat’a Havşanlı Kırsalında Dev Miting

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, 26. Dönem Milletvekili Mahmut Kaçar, TBMM İdare Amiri, Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Halil Özcan, Zemzem GülenderAçanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat’ın katıldığı mitingde kendilerini yalnız bırakmayan akraba, eş ve dostlara teşekkür eden AK Parti Haliliye Belediye Meclis Üye Adayı Mahmut Ayniberk 31 Mart yerel seçimlerinin memleketimize hayırlı olmasını diledi.

CANPOLAT: ONLAR KONUŞUR AK PARTİ İSE HALKA HİZMET EDER

AK Parti’nin sadece halka hizmet etmek için var olduğunu belirten Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, Şanlıurfalılar olarak AK Partiye verilen desteğin 31 Mart yerel seçimlerinde de devam etmesini istedi.

AÇANAL: BU BAYRAK İNMEYECEK BU EZAN DİNMEYECEK

Aşırı soğuk havaya rağmen bile düzenlenen mitinge büyük ilgi gösteren Havşanlılara teşekkür eden Milletvekili Zemzem GülenderAçanal, “Aşırı soğukta aşırı sıcakta bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Aynı güç, aynı kuvvetle bizleri 31 Mart’ta da yalnız bırakmayacağınızdan endişemiz yoktur. Şanlıurfa’da bazı noktalara billboardlar asmışlar. Eş başkan diye sizin eş başkanınız yok ki tek bir adayınız var. Ayrıca sizin eş başkan çizginiz varsa bu milletin de kırmızı çizgileri vardır. Tek devlet tek millet tek vatan tek bayraktır. Bu bayrak hiç inmeyecek bu ezan hiç dinmeyecektir” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, 26. Dönem Milletvekili Mahmut Kaçar ise Havşanlı’daki samimi tabloya dikkat çekerek bu kararlılığın bu desteğin kendilerini her zaman olduğu gibi bu kez de zafere ulaştıracağını dile getirdi.

BEYAZGÜL: 31 MART’TA İNŞALLAH ŞANLIURFA ZAFERİ KONUŞULACAK

Toplantının ev sahibi AK Parti Haliliye Belediye Meclis Üye Adayı Mahmut Ayniberk’e ve katılımcılara teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Martta Türkiye’de inşallah Şanlıurfa konuşulacak. Halkımız öyle oyun filan bilmez. Halkımızın bildiği tek bir şey varsa O da AK Partidir. Ak kadrolarla Cumhurbaşkanımızın desteğiyle Şanlıufa’yı tekrar inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49