Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Beyazgül Suruç’ta Ahte Vefa Toplantısına Katıldı

AK Parti Suruç İlçe Başkanlığınca düzenlenen “Ahde Vefa Toplantısı’na katılan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, 2002 yılından bu yana AK Parti Suruç teşkilatına hizmet eden isimlere seslendi ve 31 Mart yerel seçimlerinin önemine değindi.

AK Parti Suruç Belediye Başkan Adayı Mustafa Yüksel, Suruç İlçe Koordinatörü M. Ali Eskiler İlçe Başkanı Soner Yüksel ve İl Başkanı Bahattin Yıldız’ın birer selamlama konuşması yaptığı toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize bu görevi vermesinin ardından çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bugün ilk ilçe ziyaretimizi Suruç’a gerçekleştirdik. Görevimizi biliyoruz. Siyasetin yıllardır içersindeyiz. Büyükşehir Küçükşehir ayrımı yapmadan hizmetleri adil bir şekilde şehrin en ücra köşesine taşımak için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.

BEYAZGÜL: BU GÖREVİ EMANET SAYACAĞIZ; 2 MİLYONU KARDEŞ KABUL ETTİK

Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı görevini bir abi vazifesi olarak gördüğünü ifade eden AK Başkan Adayı Av. Beyazgül.”Şanlıurfa’ya yönelik hizmetleri kusursuz bir şekilde yaparak bu görevi emanet sayacağız ve 2 milyon insanımızı kardeş kabul edeceğiz. Esasen 80 milyon vatandaşımızı kardeş kabul ediyoruz” dedi.

AK Parti hükümetinin icraatlarını diğer hükümetlerle kıyaslamanın yanlış olacağını söyleyen AK Başkan Adayı Beyazgül, Şanlıurfa’ya yönelik projelerini halkın ihtiyaçları doğrultusunda belirlediklerini dile getirdi.

BEYAZGÜL: KÜSKÜNLÜKLERİ BİR TARAFA BIRAKIN; ZAMAN BİRLİK OLMA ZAMANI

Beyazgül, “Şanlıurfa’nın her kesimine hizmeti eşit bir şekilde götüreceğiz. Şanlıurfa’yı dinamikleriyle daha ileri safhalara taşıyacağız. Küskünlükleri bir tarafa bırakın. Sitemlerinizi bir tarafa bırakın asla bu ak davaya sırtını dönmeyin. Özellikle bayanlarımıza, gençlerimize, yaşlılarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Onların desteği ile partimiz dün olduğu gibi bugünde yarında en iyi seviyeye gelecektir” diye konuştu.

Toplantının sonunda Suruç İlçe Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e bir tablo hediye edildi.

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Suruç Belediye Başkan Adayı Mustafa Yüksel, İlçe Başkanı ve diğer partililerle birlikte Suruç İlçe Devlet Hastanesini gezen AK Başkan Adayı Beyazgül, son olarak Suruç ilçesinde yayın yapan Suruç FM’nin konuğu oldu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49