Öne Çıkanlar 1 yaralı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Beyazgül, ‘Şanlıurfa Kararını Vermiştir’

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa’ya geldi. Büyük bir kalabalık kitlesi ve düğün havasında karşılanan Zeynel Abidin Beyazgül’e AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Ahmet Eşref Fakıbaba, İbrahim Halil Yıldız, Halil Özcan, Zemzem Gülendar Açanal, Ahmet Akay, Mehmet Ali Cevheri Ceylanpınar İlçe Belediye Başkanı Menderes Atilla’da eşlik etti. Beyazgülü, Hilvan İlçe Belediye Başkanı Aslan Ali Payık, Haliliye ilçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye AK Parti aday adayı Nusret Urmak, il teşkilatı, ilçe teşkilatları ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Havaalanında davul, zurna, sloganlar ve meşaleler eşliğinde karşılanan Aday Beyazgül, daha sonra İl Başkanlığına geçerek kendisi için hazırlanan aday tanıtım programına katıldı. Burada partililere ve vatandaşlara seslenen Beyazgül,

‘Şanlıurfa kararını vermiştir’

“Şanlıurfa'ya geldiğimizde havaalanında sordular bu coşku için ne düşünüyorsun, benim düşüncemde buradan da söylüyorum Urfa kararını vermiş.” Diyen Beyazgül, “Urfa AK Parti diyor, Urfa Beyazgül diyor. Biz inşallah 2 milyonun belediye başkanı olmak için yola çıktık. Garibanın, kimsesizin kimsesi olmak, fakirin sahibi olmak için bu yola çıktık. Rükûdan başka, Allah'tan başka hiçbir yerde eğilmeyecek üzere bu yolla çıktık. Allah'ın izniyle İnşallah çıktığımız bu yolda sizleri mahcup etmeyeceğiz, dualarınız bizimle beraber olacak bizim de gayretimiz sizinle olacak Allah'ın izniyle. Havaalanında beni karşılayan konvoylarla bu kadar gelen ve buradan bekleyen kardeşlerimize teşekkür ediyorum selamlarımı sunuyorum.” dedi.

‘El ele vermedikçe sorunlar çözülmez’

“Allah'ın izniyle AK Parti 1 Aralık bugün kazandığını da ilan ettiği gündür inşallah. Çünkü siz konuyu biliyorsunuz, bir memlekete veya hükümet, milletvekili, Belediye Başkanları, kanaat önderleri, STK'lar, muhtarlar hepimiz el ele vermedikçe bu memleketin sorunlarını çözemeyiz. İşte bu nedenle halkımız çözümün nerede olduğunu biliyor, görüyor. Urfa'nın sorunları çok sorunların üstesinden gelecek kadro var, sorunları üstesinden nasıl geleceğini biliyor.” Diye konuştu.

‘Sonuna kadar çalışıp başarımızı taçlandıracağız’

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Beyazgül’ün ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, seçim süreci boyunca el birliği, samimiyet içerisinde, hep birlikte beraberlik içinde çalışıp Urfa halkının istediği projeleri ortak akıl, ortak proje ile hayata geçireceklerini söyledi. İlçeler içinde 14’te 14’ü hedeflediklerini belirten Bahattin Yıldız, “Aynı zamanda ilçelerimizde de 14’te 14 hedefi ile yola çıktık, Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısına 1 Nisan’da çıkacağız ve diyeceğiz biz sonuna kadar çalıştık ve başarımızı taçlandıracağız.” Dedi.

‘Büyükşehir adayımızı coşkulu bir şekilde karşıladık’

“Malumunuz olduğu üzere 31 Mart Yerel Seçimleri için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Haliç Kongre Merkezinde 40’a yakın belediye başkan adayları açıklanmıştı.” Diyen Bahattin Yıldız, “Yine bizim büyükşehir belediye başkan adayı ve partimizin önceki dönem çok kıymetli başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül olarak açıklanmıştır. Bugün de sizlerin desteği ile Milletvekillerimizi teşrifi ile büyükşehir belediye başkan adayımızı coşkulu bir şekilde karşıladık. Havaalanında vatandaşlarımızın ve teşkilatlarımızın müthiş bir coşkusu ve teveccühü vardı. Ben sizlerin huzurunuzda bizleri yalnız bırakmayıp aileleri ile dostları ile katılan tüm teşkilat mensuplarımıza, hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum.” Diye konuştu.

‘Urfa‘nın istediği projeleri ortak akıl ve ortak proje ile hayata geçireceğiz’

“Havaalanı ardından partimizin önünde çok güzel bir coşku ile kalabalık ile milletvekillerimiz ile birlikte büyükşehir belediye başkan adayımızı bağrımıza bastık.” İfadesini kullanan Yıldız, “Bundan sonraki süreçte hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde samimiyet, teveccüh ve gayretle ilimizi daha üst noktalara taşıyacağız. Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu projeleri hep birlikte ortak üretim ve ortak akıl ile hayata geçireceğiz. Kıymetli başkan adayımızın şahsına ve ailesine hayırlı olmasını diliyorum. Hep birlikte seçim sürecini büyük bir başarı ve gayret, samimiyet içerisinde sürdürüp safere ve başarıya ereceğimizin inancındayım. Aynı zamanda ilçelerimizde de 14’te 14 hedefi ile yola çıktık, Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısına 1 Nisan da çıkacağız ve diyeceğiz biz sonuna kadar çalıştık ve başarımızı taçlandıracağız.” Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49