Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Beyazgül, “Hizmetkâr Olmaya Talibiz”
Vermiş oldukları bu güçlü destekten dolayı teşekkür ederiz
Beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Müslüm Tüysüz ve İl Gençlik kolları Başkanı Salih Saraç ile birlikte, 31 Mart Yerel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, zaman zaman kendilerini davet eden aşiret ve aileleri ziyaret ederek hasbihal ettiklerini belirterek, “Sorkanlılar Derneğinin düzenlemiş olduğu toplantıda Sorkanlı aşiretine mensup hemşehrilerimizle bir araya geldik.Karşılıklı uzun uzun sohbet ettik, sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinledik. Sağ olsunlar bize ilgi gösterdiler ve her zaman destek olacaklarını belirttiler. Sorkanlı aşiretine vermiş oldukları bu güçlü destekten dolayı teşekkür ederiz. Biz zaten Şanlıurfalı hemşehrilerimize hizmetkâr olmaya talib olduk. Onun için herkesin destek ve dualarını istiyoruz” dedi.

AK Partiyi destekliyoruz

Davete icabet ettiği için AK Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve beraberindekilere teşekkür eden Sorkanlılar Dernek Başkanı Müslüm Alpay, “Biz zaten kuruluşundan beri AK Partiliyiz. AK Partiyi destekliyoruz ve Cumhurbaşkanımızı da seviyoruz. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Av. Zeynel Abidin Beyazgül Beyi de çok yakından tanıyoruz ve inanıyoruz. Onun için kendilerini davet edip, her zaman olduğu gibi yine hem kendilerine hem AK Partiye destek olacağımızı ilettik. Sağ olsunlar, onlar da bizleri iyi tanıyor ve her zaman istişare halinde olmamız gerektiğini, Şanlıurfa’ya yapılması gerekenler konusunda hemşehrilerimizle birlikte fikir alış verişinde bulunarak hep birlikte hizmet edeceklerini söylediler” diye çıktığı bu yolda başarılı olması temennilerini iletti.
AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, rahatsızlık geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Beyefendiye geçmiş olsun dileklerini ileterek, acil şifalar temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48