Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Beyazgül: Emeklilerimizin Hayatlarını Kolaylaştıracağız

Emekliler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Karagöz, yönetim kurulu üyeleri ve emekliler tarafından alkışlarla karşılanan AK Başkan Adayı Beyazgül, emeklilerle sohbet etti ve onlara yönelik projelerini konuştu.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Allah’ın izniyle zaferle çıkacaklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, başkanlık koltuğuna oturduktan sonra ilk hedeflerinin çocuklara, gençlere, bayanlara ve yaşlılara gruplara yönelik önemli projeleri hayata geçirmek olduğunu söyledi.

Emekliler tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Beyazgül. “STK ziyaretleri kapsamında Emekliler Derneğini ziyaret ettik. Bizleri oldukça güzel karşıladılar. Emekliler Derneği bizler için büyük önem arz ediyor. Onları temsil eden derneklerimizle bu doğrultuda daima fikir alışverişindeyiz. Bugünkü ziyaretimizde belediyelerde emekli kardeşlerimize yönelik yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları konuştuk. İnşallah emeklilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve onları daha mutlu edebilmek için üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız. Tüm emekli kardeşlerimize selam ve saygılarımı sunuyorum ”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türkiye Emekliler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Karagöz ise yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ün seçilmesinden dolayı oldukça mutlu olduklarını ve ona destek verdiklerini söyledi.

Karagöz, “Tek amacımız Şanlıurfa’da güzel bir seçim süreci geçirmek. Zeynel Abidin Beyazgül’ün 31 Mart 2019 da seçilerek Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturması bizleri oldukça mutlu edecektir. Biz başkanımızı destekliyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49