Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor sosyal medya Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor patates muzaffer

Bu haber kez okundu.

Beyazgül Beyaz Güllerle Karşılandı

31 Mart 2019 yerel seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hayati Harranı Kadın ve Gençlik Merkezinin bahçesinde düzenlenen toplantıda, Eyyübiyeli kadınlara hitap etti.

BEYAZGÜL BEYAZ GÜLLERLE KARŞILANDI

Kadın Destek Merkezi bahçesinde coşkulu bir havada gerçekleştirilen buluşmada beyaz güllerle karşılanan Av. Beyazgül, Eyyübiyeli kadınları selamladı ve gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

Şanlıurfa’nın tüm ilçelerinde ve özellikle Eyyübiye’de çocuklara, gençlerimize ve kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapacaklarını ifade eden Av. Beyazgül, “Gençlerimizi uyuşturucu bağımlısı yaparak Allah muhafaza terör örgütlerinin eline gönderenlere 31 Mart yerel seçimlerinde en iyi cevabı vermeliyiz” dedi.

AÇANAL: 31 MART SEÇİMİ TÜRKİYE’DE HUZUR VE REFAHIN SEÇİMİDİR

31 Mart yerel seçimlerinin Şanlıurfa’nın yanı sıra Türkiye genelinde de büyük önem arz ettiğini belirten Milletvekili Zemzem GülenderAçanal, “Bu seçim barışın, refahın ve huzur seçimi olacak. Sandıklardan inşallah AK Parti çok büyük bir oy oranı ile galip çıkacaktır. Burada seçime sadece 10 gün kaldı. 17 yıldır AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevimden bu yana sahalardayız. 10 gün 10 gece daha sahada kalacağız çalmadık kapı girmedik gönül bırakmayacağız. Çünkü biz dünyada örneği olmayan bir partiyiz. AK Parti bir kadın hareketidir. Kadınlarımızın sırtında yükselmiş bir partidir” diye konuştu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve El Birliği Derneği Başkanı ve Belediye Meclis Üye Aday Adayı Handan Karataş ise yaptıkları konuşmalarda seçimin önemine dikkat çektiler.

Harrani Kadın Destek Merkezinde düzenlenen toplantıda AK Parti İl Başkan Yardımcısı Rezzan İbrahimpaşa, Kadın Kolları Eski Başkanı Aysel Göncü, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ümran Mutlu Bilim, Kültür ve Turizm Daire Başkanı Suphi Çiçek, Sosyal Yardım Daire Başkan Ekrem Ayaz, Kadın Aile Şube Müdürü Sibel Toptan ve diğer çalışanlar Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül’ü yalnız bırakmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49