Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Beton Silosunda eylem
Şanlıurfa'da, asfalt ve kilit taşı şantiyesinde çalışan 10 işçi, maaşlarını alamadıklarını ileri sürerek protesto için beton dökme silosunun üzerine çıktı.
 
Olay, öğle saatlerinde Yenice Mahallesi'nde bulunan İl Özel İdaresine ait asfalt şantiyesinde meydana geldi. İddiaya göre, İş kur tarafından  İl Özel İdaresi şantiyesinde görevlendirilen 10 işçi, öğle saatlerinde maaşlarının aksadığı ve sigortalarının yatırılmadığı ve sözleşmelerinin biteceği iddiasıyla şantiye sahasındaki beton dökme silosunun üzerine çıkarak eylem yaptılar.. 10 işçinin silonun üzerinde protestosunu gören ve ikna edemeyen görevliler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarın ardından şantiyeye gelen polisler; işçilere megafonla aşağı inmeleri için seslendi. Polislerin ikna çabalarına olumsuz yanıt veren işçiler, sorunlarının çözümü için yetkililerin bir an önce ödemelerini yapılıp sözleşmelerinin uzatılmasını istedi.
uzun süren çabaya rağmen işçiler ikna olmayınca polisler, konuyu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne bildirdi.
İl Özel İdaresi genel sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu olay yerine gelerek işçilerle görüştü, Hatipoğlu’nun “olayı çözeceğim” söz üzerine işçiler çıktıkları beton dökme silosunun indiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48