Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş’a 1 Yıl Ceza
UEFA, Beşiktaş'a 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezası verirken şahıslar ceza almadı. Ancak UEFA, iki isim hakkında da detaylı bir rapor talep etti. Bu rapor sonunda Adalı ve Havutçu hakkında son karar verilecek. Beşiktaş, Tahkim Kurulu'na giderek kararın ertelenmesini talep edecek. Siyah-beyazlılar 3 gün içinde Tahkim'e başvurabilecek. Beşiktaş'ın cezasının Tahkim'de onanması halinde Kayserispor UEFA Avrupa Ligi'ne gidecek.
Fenerbahçe'YE 2+1 YIL
Beşiktaş'ı Avrupa kupalarından bir yıl men eden UEFA, bu kararın daha da ağırını Fenerbahçe'ye verdi. UEFA Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Kulübü'nü Avrupa kupalarından 2+1 yıl men etti.
Geride kalan Cumartesi günü UEFA'da savunma yapan Fenerbahçe'ye, müfettişler tarafından iki yıl Avrupa'dan men cezası isteniyordu.
Öte yandan Disiplin Kurulu, Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu için ek rapor istedi.
Kararda yer alan +1' ibaresinin daha önceden çekilen bir yıllık cezasının temsil ettiği belirtiliyor. Fenerbahçe de Beşiktaş gibi konuyu UEFA Tahkim Kurulu'na taşıyacak.
FİKRET ORMAN'DAN İLK TEPKİ
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kararın ardından "1 yıl cezayı beklemiyorduk. Tahkim ve Cas'a gideceğiz" açıklamasında bulundu.
Öte yandan Beşiktaş ve Fenerbahçe ile birlikte UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilen Steaua Bükreş hakkında verilen karar belli oldu.
UEFA Disiplin Kurulu, Steaua Bükreş'e herhangi bir ceza verilmediğini Rumen ekibine iletti.Steaua Bükreş'e ceza verilmediğini açıklayan UEFA Disiplin Kurulu, Rumen ekibinin hesaplarının 5 yıl süreyle gözetim altında tutulacağı belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49