Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Berber kendi kendine traş oluyor
Şanlıurfa'da bir berber kendi kendini traş oluyor, hemde traş ettiği müşterileri gibi ustalıkla saç sakalının traş ediyor. Urfalı berber Ahmet Kaya'dan esinlediğini belirti.
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Bahçelİevler Mahallesinde Berber Esnafı Ethem Usta berberi koltuğa oturdu  kısa bir sürede kendi saç ve sakal traşını kendi yaptı. Bir eline makas diğer eline tarağı alan Ethem Usta kendi saçlarını düzgün bir şekilde kesti., ardından ustura ile sakal traşını oldu. Ethem Usta'nın Berberin profesyonelliğini gösteren bu görüntüleri kendi saçlarını kendi kesmek isteyenlere de örnek teşkil edebilir.
Ethem Usta, Merhum sanatçı Ahmet Kaya'nın daha önce söyledi laf olan Ben berbere gitmem kendi traşımı kendim olurum lafı kulağına küpe olduğunun belirten Ethem Usta," Ben 30 Yıllık kuaförüm  ama kendi traşımı kendim olurum hiç kimsede traş olmam kendimi traş etmekten mutlu oluyorum, hem saçımı hem sakalımı kendim traj ediyorum. Ahmet Kaya'nın ben berbere gitmem kendi traşımı kendim olur lafın ardında çok düşündüm kendimde yapabilirliyim diye denedim Ahmet Kaya hakkaten haklıymış kendi kendime traş olabiliyorum o gündür bu gün kendi traşımı kendim yapıyorum" dedi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49