Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

BELSAN’da İş Sağlığı Ve Güvenliği Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

BELSAN A.Ş İş Sağlığı ve Güvenliği kurul toplantısı Genel Müdür Nusret Urmak, İş Güvenliği Uzmanı Mehmet Dilek, İş Yeri Hekimi Gökhan Köksal, Sendika temsilcisi Suphi Yavuz, İnsan Kaynakları Müdürü İhsan Kaplan, Makine İkmal Müdürü Halil Kılıç’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği kurul toplantısında fikir alışverişinde bulunularak bütün iş yerlerinde tehlike kaynakları gözden geçirilerek mevcut önlemlerin güncellenmesi ve ek tedbirler konusunda kararlar alındı.

İş sağlığı ve Güvenliği çalışmalarının önemine değinen BELSAN A.Ş Genel Müdürü Nusret Urmak, Sağlıklı ve güvenli bir iş ortamı öncelikli hedeflerimizdendir. Hizmetinde bulunduğumuz vatandaşlarımızın trafikte bulunan yayalarımızın ve çalışan personellerimizin sağlığı bizim için önemlidir. Bu konuda her türlü tedbirleri almaktayız. Ayrıca tüm personellerimize İş kollarına göre İş güvenliği sağlığı, İlk Yardım, Öfke kontrolü ve Halkla ilişkiler eğitimleri uzmanlar tarafından verilmektedir. Bu çalışmalarımızı gözden geçirmek için İş Sağlığı ve Güvenliği kurul toplantısını aksatmadan yapmaktayız, dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49