Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Belediyeler Meyve Sebze Satışına Başlıyor

AK Parti Grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Pazardaki bu fiyatlara ayar çekme kararı aldık. Gerekirse bu adımları atacağız. Vatandaşımıza sağlıklı ucuz ürün vermeye çalışacağız. Belediyelerde ekmek uygulamasına benzer çalışmayı sebze-meyvede de yapabiliriz" açıklamasına Şanlıurfalı vatandaşlardan destek geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasını memnuniyetle karşılayan Vatandaşla," pazarcıların meyve ve sebzeleri üzerine çok kar koyarak satıyorlar Sayın Cumhurbaşkanımızın bu girişimi bizleri çok sevindirdi. Belediyeler alacakları sebze ve meyveleri vatandaşa kar etmeden satışını yapar o zaman fırsatçılar sebze ve meyveleri kime satacak onlar, da ucuza satacaklar şu anda rakipleri yok şimdi onlara rakip çıktı, bu girişim vatandaşı rahatlatacak" diye konuştular

Belediye El Atarsa Her Şey Ucuzlar

Şanlıurfalı Hasan Aykaç," Belediyelerin meyve sebze satış yapması vatandaşların çok faydasına olacak belediye çalışanın da maaşını buradan çıkartır. Pazarlarda her şey çok pahalı belediye bu işi ele alırsa her şey ucuzlar diye düşünüyorum"dedi.

Pazarlar Ateş Pahası

Şanlıurfalı Halil Kadayıfçı ise,"Sayın Cumhurbaşkanımızın bu fikri mükemmel pazarlar ateş pahası belediyeler satış tanzim mağazaları kurarak meyve sebze satışı yaparsa karaborsacıların önü kesilmiş olacak, bu konuda sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyoruz bu konu çok önemlidir"İfade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49