Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor

Bu haber kez okundu.

Belediye TSM Korosu “Hicaz Şarkılar” Konserini
Şanlıurfa Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu “Hicaz Şarkılar” adlı konserini sundu.
Şanlıurfa Belediyesi Mehmet Akif İnan Nikah ve Konferans Salonunda gerçekleştirilen konserde 10 saz sanatçısı ve 25 ses sanatçısı sahne aldı. Konsere sanatseverler ilgi gösterdi
İ. Halil Altıngöz’ün şefliğini yaptığı konserde, öğretmen, esnaf, işadamı ve memurlardan oluşan koro birbirinden güzel 19 eser seslendirdi. Konser sonunda dinleyenler koroyu ayakta alkışladılar.
Konserin sonunda Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba,  Koro Şefi Halil Altıngöz’e bir şükran plaketi sunarken saz ve ses sanatçılarına ise birer karanfil takdim etti.
Konsere, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın yanı sıra Eşi Gül Fakıbaba, Başkan Yardımcıları M.Fevzi Yücetepe, Emin İzol ve kamu kurum ve kuruluş amirleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.
SANAT, HASTALIK DİNLEMEDİ
Karaciğer rahatsızlığından dolayı uzun süreden bu yana tedavi gören Şanlıurfa Belediyesi Sıra Gecesi Topluluğu Şefi Abdurrahman Baydağ, hastalığına konserde sahne aldı.
Konserde Abdurrahman Baydağ’ı darbukasıyla birlikte ritim tutarken gören başta Başkan Fakıbaba ve diğer sanatseverler Baydağ’ı bu kararlılığından dolayı tebrik ederek ayakta alkışladı.
Kendisine gösterilen bu ilgiden dolayı mutlu olduğu gözlenen Baydağ ise Başkan Fakıbaba’ya ve ekibine gösterdikleri teveccühten dolayı minnettarlık duyduğunu söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49