Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Belediye hizmet vermiyor
Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesine bağlı Çamlıdere Mahallesi  belediyeden alt yapı almadıkları ilkel yöntemlerle açılan kuyulardan su içtikleri görüldü
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Çamlıdere mahallesi alt yapı sorunları nedeniyle ilkel yöntemlerle kuyulardan su içiyor. 150 haneli 2 bin 700 nüfuslu Çamlıdere Mahallesinde vatandaşlar ilkel yöntemlerle açılan kuyulardan içme suyunu sağlıyor. Alt yapı ve su sorunu bulunan mahalle sakinleri Belediye Başkanlarına tepki göstererek içme suyu ve alt yapı sorunlarının bir an önce çözülmesini istiyor. Kanalizasyon kanallarının açıldığı mahallede evlerden gelen borular kanallara bağlanmadığı görüldü. Kanallara bağlanmayan borulardan akan lağım suları mahalle içersine akıyor.
Alt yapı ve içme suyu hizmetlerinden yoksun olduklarını ve ilkel yöntemlerle açılan kuyulardan içme suyu sağladıklarını ifade eden Çamlıdere Mahalle Muhtarı Yasin Çiçek, belediye başkanlarına sitem etti. Belediye’ye birçok kez dilekçe vermelerine rağmen alt yapı sorunlarını çözülmediğini kaydeden Çiçek, seçim zamanı bizlere alt yapının tamamlanması için yetkililer söz verdi. Ama bu güne kadar mahallemizin alt yapısı yapılmadı. Evlerden akan lağım suları mahalle içersine akıyor ve belediye bu soruna bir türlü çözüm bulamıyor. Eski Başbakan ve şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan, her konuşmasında yolsuz ve susuz köy kalmayacak diyor ama biz merkeze 22 kilometre çok yakın olmamıza rağmen hala bizim ne suyumuz nede alt yapı sorunumuz çözüldü. Vatandaşlarımız mahalle içersinde ilkel yöntemlerle açılan ve lağım sularının karıştığı kuyulardan içme suyunu sağlıyor. Vatandaşlarımız resmen lağım suyu içiyor" dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49