Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

'Belediye Hizmet Binasında’ Açılışa Hazır

Eyyübiye Belediyesi’nin bir yıldır inşaat çalışmalarını sürdürdüğü hizmet binasında sona gelindi. Osmanlı mahallesinde 3000 bin metre karelik kapalı alanı kapsayan ve toplam 4 kattan oluşan hizmet binası yakında vatandaşların hizmetine sunulacak. Türkiye’nin büyükşehir yasasından sonra ilçe statüsü kazanan merkez ilçelerinden biri olan Eyyübiye Belediyesi, ilk hizmet binasını yapan ilçelerden biri oluyor. Eyyübiye belediyesi, Osmanlı Mahallesi’nde bir yıl önce inşaat çalışmalarına başladığı hizmet binasının açılışını gerçekleştirmek için gün sayıyor. Bölgede 750 bin liralık kırım ve patlatma ile yaklaşık değeri 25 milyon TL olan 44 bin metre karelik alanı ilçeye kazandıran Eyyübiye Belediyesi, alanın bir kısmında belediye hizmet binası yapım çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdi.

Urfa mimarisine uygun Urfa taşından yapılan 4 katlı belediye hizmet binasının inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, inşaat çalışmalarının devam ettiği alanda incelemelerde bulundu. Yetkililerden çalışmaların hız kazanmasını isteyen Başkan Ekinci, ayrıca ülkede başlatılan tasarruf tedbirleri kapsamında makam odası dahil hiçbir mefruşat alımı gerçekleştirmeyeceklerini belirterek, örnek bir davranışa da imza attı.

Hizmet binasında incelemelerde bulunan Başkan Ekinci açıklamasında şunları söyledi;” Eyyübiye Belediyesi, hizmet binamızın bitimine doğru hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Osmanlı mahallesi park civarında yaklaşık 750 bin liralık bir bedelle patlattığımız ve elde ettiğimiz 44 bin metre karelik ve yaklaşık 25 milyon tl değerindeki alanda çalışmalarımızı yürütüyoruz. . Bir taraftan hizmet binası diğer taraftan Urfa’mızın en güzel meydanını ilçeye ve ilimize kazandırıyoruz. Eyyübiye Belediyesi personeli de geleneksel mimariye uygun olan bu binada hizmet vermeye başlayacaktır. Bu arada uygulanan tasarruf tedbirlerine bizler de belediye olarak uyuyoruz. Gerek belediye araçlarındaki tasarrufla gerekse de diğer konulardaki tasarrufla bizler de buna uymaya devam ediyoruz. Yine bu tasarrufa uygun olarak, binanın bitiminde de mefruşat konusunda da tasarrufa gideceğiz. Bu kapsamda şu anda belediyemizin değişik yerlerde hizmet veren binalardaki mobilyaları kullanacağız. Yine makam odası olarak kullanılacak odada da daha önce Özel İdare Genel Sekreterliğinden bize kalan makam odası takımını kullanmaya devam edeceğiz. “

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49