Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Belediye Gölete Müdahale Etti

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesine bağlı Yeşildirek Mahallesinde biriken suyun kötü kokuya neden olduğu ve halk sağlığını tehdit ettiği ile ilgili yaptığımız haber üzerine Haliliye Belediyesi harekete geçti. Haliliye Belediyesi bağlı Temizlik işleri müdürlüğü göleti doldurarak iş makineleriyle alanı mucur ile doldurdu.

Haliliye ilçesinde Yeşildirek Mahallesi'nde biriken ve göleti andıran kirli su birikintisi halk sağlığını tehdit ediyor. Mahallede kokudan geçilemediğini, çocuklarının hastalandığını ve yetkililere başvurmalarına rağmen sorunlarına çözüm bulunamadığını belirten mahalle sakinleri yaşanan duruma tepki göstermişti.

Haliliye ilçesine bağlı Yeşildirek mahallesi 15 yıldır kentsel dönüşümü bekliyor ve mahallede en çok çileyi çocuklar çekiyor. mahallede çocuklar pis suların yanında oynamak zorunda kalıyor. Mahallenin Kanalizasyon ve içme suyu şebekesinde de büyük sorunlar yaşanıyor. Mahalledeki çocuklar pis suların içinde oyun oynarken hastalıklar ile iç içe kalıyor.

Yapılan haber üzerine Haliliye Belediyesi harekete geçti. Haliliye Belediyesi bağlı Temizlik işleri müdürlüğü göleti doldurarak iş makineleriyle alanı mucur ile doldurdu. Oluşan pis görüntü ortadan kalktı.

Yeşildirek mahalle sakinleri göletin ıslahında katkısı olan başta Haliliye belediye başkanı Mehmet Canpolat ve Haliliye Belediyesine  bağlı temizlik işleri müdürlüğüne teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49