Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Belediye Çocuk Korosun’dan Muhteşem Konser
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çocuk Korosu tarafından verilen konsere katıldı.
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Çocuk Korosu tarafından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Nikâh ve Konferans Salonunda verilen konser, vatandaşlardan yoğun ilgi görerek, katılımcıların beğenisini topladı.
 
Konserin ardından Çocuk Korosuna yaşattıkları keyifli geceden dolayı teşekkür eden Başkan Güvenç, Tüm Dünya Çocuklarının Bayramlarını Kutlayarak, “Çok daha güzel büyük bir Türkiye’de daha mutlu, kutlu bayramlar diliyorum. Elimdeki çiçekleri ben bu çocukları yetiştiren ailelere vermek isterdim. Allah yollarını açık etsin. Şanlıurfa her alanda olduğu gibi sanatta da başarısıyla ortada, Çocuklarımızın hepsini öpüyorum” şeklinde konuştu.    
 
Konsere katılan Şanlıurfa Vali Vekili Cengizhan Yılmaz ise, “Bu geceyi bizlere yaşatan yaşları küçük ama ruhları çok büyük çocuklarımız; geleceğimiz adına şanslı olduğumuzu gösteriyor. Hepinizi sevgi ve saygıyla anıyorum” dedi. 
        . 
Başkan Celalattin Güvenç ve Vali Vekili Cengizhan Yılmaz Program sonunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Çocuk Korosu Şefi Halil Balıkçıoğlu’na, Ses ve Saz sanatçılarına çiçek takdim ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49