Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Belediye başkanı ve oğlu köyüne defin edilecek
Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Eski Suruç Belediye Başkanı Salih Tekinalp ve 35 yaşındaki Veteriner oğlu, Sinan Tekinalp cenazeleri defin edilmek üzeri Karatut köyünde gönderildi.
Olay dün Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi Aligör mahallesi Suruç otoyol köprüsünde meydana geldi. Eski Suruç Belediye Başkanı Salih Tekinalp ve Veteriner oğlu 35 yaşındaki Sinan Tekinalp’in içerisinde bulunduğu 33 B 3254 plakalı araç, Suruç ilçesi otoyol girişinde bulunan Aligör Mahallesi’nde kişi veya kişilerin uzun namlulu silahlı saldırısına uğradı. Tekinalp ve oğlu, hayatını kaybederken, güvenlik güçleri saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Suruç'un kanaat önderlerinden biri olan Salih Tekinalp, yaklaşık 4 ay önce de Suruç'ta yine silahlı saldırıya uğramış ve yaralı kurtulmuştu. Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna otopsisi yapılan Eski Suruç Belediye Başkanı Salih Tekinalp ve Veteriner oğlu Sinan Tekinalp çok sayıda akraba ve vatandaşın katılımıyla defn edilmek üzere Suruç'un Karatut köyünde götürüldü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49