Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Beklenen çalışma başlatıldı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Eyyübiye ilçesindeki yollar asfaltlanıyor.
 
Eyyübiye ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının yarım bırakıldığı bölgede yol düzenlemesi çalışmaları başlatıldı.
 
Şanlıurfa merkez Eyyübiye ilçesinde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol çalışması başlatıldı. Kalkan camii civarından Akçakale yoluna kadar yapılacak olan yolun bir kısmı asfaltlandı. Kalkan Camiinden başlayarak, Eyyübiye mezarlığına kadar getirilen çalışmalarda yaklaşık 15 kişi ve iş makineleri çalışıyor. Kısa sürede tamamlanacağı belirtilen yol asfaltlama çalışması ilçe halkını da sevindirdi. Çalışmalarla ilgili bilgi veren ekip şefi Halil Göktaş, yaptığı açıklamada, vatandaşların talebi doğrultusunda yol çalışmalarının başlatıldığını anımsattı. Göktaş, en kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını belirterek, “bilindiği gibi Kalkan cami civarında yıkılan çok sayıda ev var. O civarda temizleme çalışmalarımız sürüyor. Kalkan camiinden başlayarak Akçakale yoluna kadar yolu asfaltlayacağız. Şuanda Kalkan camiinde mezarlıklara kadar olan kısmı asfaltladık. Şimdilik bu aralığı tamamlayacağız, ardından da geri kalan kısmı düzenleyeceğiz. Akçakale yoluna kadar asfaltlama yapacağız. Vatandaşlarımızın bu konuda şikayetleri vardı, yollar bozuktu Fen İşleri Müdürlüğümüz de çalışma başlattı. Bu çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söylemek istiyorum” şeklinde konuştu.
 
Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu kentte sıcak asfalt işinde çalışan işçiler de çalışmakta zorlandıklarını belirterek, görevin kutsal olduğunu belirtti.
 
Çalışmalar ilçe halkını da sevindirdi. Yolun yeniden asfaltlanması ve yol düzenleme çalışmalarının başlatılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Veysel Kaplan, “buranın bu tür bir çalışmaya ihtiyacı vardı. Yollar hep bozuktu, defalarca dilekçe verdik. Sonunda çalışmalar başlatıldı. Belediyemize ve çalışan ekiplerimize teşekkür ediyoruz. Bu çalışmaların sürekli olmasını talep ediyoruz. İnşallah uzun süreli olur ve ilçemiz de biraz olsun gelişir. Şimdilik yolun bir kısmı tamamlandı gibi, geri kalan kısmının da en kısa sürede yapılmasını bekliyoruz” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48