Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor

Bu haber kez okundu.

BDP’de gözaltı
 Şanlıurfa ve Diyarbakır'da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda BDP Gençlik Meclisi Üyesi olduğu belirlenen 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Şanlıurfa ve Diyarbakır'daki kent merkezlerinde faaliyet yürüten 3 eve eş zamanlı operasyon yaptı. BDP Gençlik Meclisi üyelerinin bulunduğu evlere düzenlenen operasyonlarda Diyarbakır'dan K.S. ile Şanlıurfa'dan L.A. ve H. Y. gözaltına alındı. Bu kişilerin evlerinde bulunan çok sayıda dokümana da el konulduğu öğrenildi. BDP Gençlik Meclisi Üyesi olduğu ileri sürülen şahısların sorgusu sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49