Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

BDP son mitingini Urfa’da yaptı
Barış ve Demokrasi Partisi(BDP) Topçu Meydanında miting düzenledi. Demirtaş, “Belediye başkanı zengin olmuşsa çalmış diyerek ‘’Urfa barış suyuna 30 Mart’tan sonra kavuşacak
 
Barış ve Demokrasi Partisi tarafından saat 14,00’te Topçu meydanında son mitingini düzenledi.  Mitinge BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, BDP Şanlıurfa Milletvekilleri İbrahim Ayhan ve İbrahim Binici, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Baydemir ve eş başkan adayı Leyla Akça ile İlçe Belediye Başkan adayları katıldı.
 
BDP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Baydemir, Şanlıurfa’da 63 gündür burada olduğunu artık Urfalı bir olduğu secim çalışmalarında kapı kapı gezdiğini belirten Demirtaş Urfa’ya yapacağı hizmetleri anlattı.
 
Daha sonra konuşan Barış ve Demokrasi Partisi Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, ‘’BDP’li bir belediye başkanı zengin olmuşsa çalmış demektir’’ diyerek ‘’Urfa barış suyuna 30 Mart’tan sonra kavuşacak. Artık halkımıza Urfalılara borcumuzu ödemenin zamanı geldi. Bizim omzumuza onurlu bir yük verdiniz.  Bizlerde bu halkı mahcup etmeyeceğiz. Sizler para ile menfaat ile alanları doldurmadınız, sizler koştururken beklentiniz olmadı, sizler özgürlük hak eden bir halksınız. Artık bu amaçlarına çok daha yakınız”
 
Demirtaş” seçimin yapıldığı gün kavga çıkarıp olay çıkarmak isteyenlere sandık başında kavga çıkarıp başkalarını davet etmek isyebilirler sakin olun.ayrıca secim süresince ister parti ister vatandaş olarak kimin kalbini kırdıysak hakkın helal etsin”dedi.


sanlıurfa BDP miting paylaşan: WWW-URFAHABER24-COM
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49