Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

BBP Genel Başkanı Gözaltına Alındı
Tel Aviv Havaalanı'nda gözaltına alınan BBP lideri Mustafa Destici sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Miraç Kandili dolayısıyla gittiği Tel Aviv'de gözaltına alındı. Sorgusu tamamlanan Destici daha sonra serbest bırakıldı.
Alınan bilgiye göre, BBP Genel Başkanı Destici, Miraç Kandili dolayısıyla 4 günlük İsrail ziyareti dönüşü Tel Aviv Havaalanı'nda gözaltına alındı.
Destici bir süre sonra serbest bırakılırken, BBP Genel Başkan Yardımcısı İlker Kayalıoğlu da gözaltına alındı. Bunun üzerine Destici, Kayalıkoğlu serbest bırakılmadan Tel Aviv'den ayrılmayacağını açıkladı. Destici sorgunun ardından serbest bırakıldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49