Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

Bayram alışverişi esnafın yüzünü güldürdü
Ramazan Bayramına sayılı günler kala şeker ve tatlı alışverişlerinde artış oldu. Esnafların yüzü gülerken, vatandaşlar da ikram amacıyla en kaliteli şekerleri almaya özen gösteriyor.
Ramazan ayının sonuna gelinmesiyle birlikte bayram hazırlıkları sürüyor. Bayramda misafirlere ikram etmek amacıyla şeker, lokum ve çikolata çeşitlerinin satışı artarken, bu satışlar dolayısıyla esnafların yüzü gülüyor. Bayrama sayılı günler kala müşteri yoğunluğu yaşadıklarını dile getiren esnaf, “mübarek bir ayı geride bırakıyoruz. Bu ay içerisinde çekilen zorlukların ödülü olan bayramın hazırlıkları sürüyor. Vatandaşlarımız bayramı en iyi şekilde geçirmek istiyor. Bu nedenle şeker ve lokumlarda en kalitelisini almak istiyor. Biz de vatandaşlarımızın bu isteğini yerine getirdik ve en kaliteli ürünleri aldık. Bu aralar satışlar arttı, biz de bu durumdan memnun oluyoruz. Tüm herkesin bayramı kutlu olsun” şeklinde konuştu.
Bayram alışverişini yapan bir vatandaş da, şekerlerin yanı sıra giyim alışverişi de yaptıklarını belirterek, “tabi Ramazan bayramı yaklaşırken, tıpkı ramazanda olduğu gibi yine bir coşkusu yaşanıyor. Alışveriş yoğunluğu yaşanıyor, insanlar ramazan bayramını en iyi şekilde geçirmeye çalışıyor. Bu nedenle hem tatlı hem de giyim alışverişimizi yaptık. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49