Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Baydemir Fakıbaba’ ya tespih hediye etti
BDP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Baydemir, Aday gösterilmeyen Başkan Dr Ahmet Eşref Fakıbaba’ya nezaket ziyaretinde bulundu. 
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Baydemir, resmi ziyaretlerinin ilkini Vali Vekili Ramazan Seçilmiş’e yaptı. Baydemir, daha sonra Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaya’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Belediyeciliğe eş zamanlı başlayan ikili, Başkanlık Makamında oturarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Seçimlerle ilgili düşüncelerini Fakıbaba’ya aktaran Baydemir, ‘‘Seçime giren bütün siyasi partiler ve bizler, halka hizmet bayrağına talip olma temennisi ve talebiyle giriyoruz. Şanlıurfa ’mızda her şeyden önce seçim bir demokrasi karnavalı olsun’’ dedi. Fakıbaba’ya 10 yıl boyunca yapmış olduğu bütün çalışmalar için içtenlikle teşekkür eden Başkan Adayı Osman Baydemir, ‘‘Bu kent için taş üzerine taş koyan kim varsa, Allah ondan razı olsun’’ ifadesini kullandı. Ziyaret anısına Osman Baydemir Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaya’ya tesbih hediye etti başkan Fakıbaba, da Osman Baydemir’e teşekkür etti 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49