Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

Baydemir, BDP var rant yok
BDP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Baydemir, Şanlıurfa’da görev yapan ulusal ve yerel gazete temsilcileri ile bir araya geldi Baydemir “ arabamın plakası 21 idi 3 tane 21’i yan yana koydum topladım 63 etti plakamı 63’e çevirdim Urfalı oldum ben artık ”
 
Bir otelde gerçekleşen toplantıya Barış ve Demokrasi Partisi BDP Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkan adayı Osman Baydemir,  BDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan, BDP Şanlıurfa İl Eş Başkanı Leyla Akça, BDP İl Teşkilatı, yerel ve ulusal gazete temsilcileri katıldı.
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Baydemir; “Şanlıurfa’ya gelir gelmez 3 tane 21’i yan yana koydum topladım 63 etti plakamı 63’e çevirdim Urfalı oldum ben artık Urfalı oldum hatta soyumu da araştırdım Hz.Adem’den geliyoruz yani Urfalıyım.”Dedi.
 
Şanlıurfa Belediye Başkanı olarak seçildiği takdirde yapacaklarını anlatan Baydemir Urfalıların konut sıkıntısına değinerek “ Şanlıurfa’da bizzat 1 trilyona daire satıldığına şahit olduk  Şanlıurfa’da rantın çok fazla Allah var gam yok, BDP var rant yok “ dedi.
 
 
Ayrıca mal varlığına da değinen Baydemir; “ bir arabam var ve seçim kampanyasına başlamadan önce maaşımın içerisine girmiş olduğu hesabımdan 20 bin liram vardı. Ondan 7 bin liram tek kaldı. Eşim avukat meslektaşım aynı zamanda onunda bir arabası var lütfen 5 yıl sonra tekrar huzurunuza çıktığımda başkan mal varlığın şimdi nedir diye bana sorun” sözlerini sarf etti.
 
Urfa’da çok konuşuluyor BDP başa gelirse kepenkler kapanacak mı sorusunu cevaplayan Osman Baydemir; ” Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki 1 buçuk yıldır bu ülkede artık ocaklar sönmüyor. Bir daha tek bir eve acı girmemesi için ve annelerimizin 1 damla gözyaşı dökmemesi için Osman Baydemir kulu partisi ve yandaşlarıyla birlikte var gücüyle bir duruş ortaya koyacak bırakın kepenk kapanmasını 12, 13 yıldır Urfa şehrimizde yanlış ekonomik politikalardan kaynaklı iflas edip kepengini kapatmak zorunda kalan ve bir daha açamayan esnaflarımızın kepenklerini inşallah biz açacağız. Seçimlerde yüzde 63 bir oy oranı ile göreve geldiğimizde taşeron işçiler korkmasın kimse işten çıkmayacak hatta sendika üyelikleri de verilecek özgürler görüşleri ne olursa olsun istedikleri sendikaya kayıt yapabilirler.”Diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49