Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Baydemir aday gösterilecek mi!
 30 Mart 2014 yerel seçimlerine kısa bir süre kala siyasi partilerin yanı sıra vatandaşlarda da heyecan artıyor.

AK Parti ve MHP büyükşehir belediyesi için adaylarını belirledikten sonra ısınan siyaset ortamı BDP’nin Osman Baydemir’i aday göstermesi ihtimali daha kızışmaya başladı. BDP’den Osman Baydemir’in aday gösterilebileceğini bekleyen vatandaşlar, kıran kırana bir seçim olacağını düşünüyor. CHP de bu anlamda adayı belirlemezken, şimdi tüm gözler BDP ve CHP çevrildi. CHP’nin adayı konusunda bir fikir ortaya atılmazken, BDP’nin Baydemir’i aday göstereceği bekleniyor. Karaköprü ve diğer üç ilçede belediye başkan adayını açıklayan BDP, diğer ilçe ve büyükşehir adayını da bu hafta içinde açıklaması bekleniyor. Osman Baydemir’in ismi sıkça gündeme getirilirken, öte yandan BDP’nin ilçe adayları da merak ediliyor. Seçimi zaferle noktalamak isteyen BDP, bu anlamda ağır davranıyor. Uzun süreli düşünen parti, sağlam bir aday gösterek, büyükşehir belediye başkanlığını almayı hedefliyor. Öte yandan AK Parti ve MHP’nin adayları seçim çalışmalarını sürdürürken, seçim sonucunun ne olacağı şimdiden merak konusu olurken, kentte heyecan git gide artıyor. AK Parti de ilçe adaylarını açıklamazken, diğer partilerin yanı sıra AK Parti’nin de bu önümüzdeki hafta içerisinde tüm adaylarını belirlemesi bekleniyor. Çözüm sürecinin ardından bölgede büyük bir katılım sağlayan BDP, güçlü olduğu Viranşehir ve Suruç ilçesinde büyük bir etki yaratması bekleniyor. Kent merkezine bağlı ilçelerde de etkili olmak isteyen parti, Haliliye için Bekir Benek’i aday göstermesi bekleniyor. Haliliye ilçesinin aday adayı Bekir Benek’in adaylığının da önümüzdeki birkaç gün içerisinde kamuoyuna duyurulması bekleniyor. Giderek ısınan siyaset ortamı bütün parti adaylarının açıklanmasının ardından daha da kızışacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49