Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Baybatur, “Urfa Farkını Her Zaman Ortaya Koymuştur”

AK Parti Şanlıurfa il yönetimi belediye başkan adayları ve meclis üyeleri adaylarının listesini il seçim kuruluna teslim etti. İl SKM’de açıklamaya AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ve çok sayıda partili katıldı.

Listenin teslim edilmesinden sonra açıklama yapan AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, “Bugün saat 17.00 itibariyle tüm ilçelerimizde belediye meclis üyelerini belirleyerek, bunları ilçe seçim kuruluna teslim ettik. Biliyorsunuz sadece Harran Cumhur ittifakı dolayı Milliyetçi Hareket partisine bırakıldı. Kendi görüşlerimiz Harran ilçe teşkilatımızın görüşlerini dikkate alarak, Oradaki Milliyetçi Hareket partisini listesini Harran’daki arkadaşlarımızı iyi bir çalışma yapacaklalar” dedi.

“Urfa farkını her zaman ortaya koymuştur”

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, “ Genel merkezin bize vermiş olduğu yetki ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vermiş olduğu yetkileri kullanarak bir karar verdik. Malum olduğu üzere listeler açıklandı. Gönül isterdi ki birçok belediye meclis üyeliğine aday adaylığı müracaatı yapıldı. Bu hamdolsun Urfa’da çok güçlü olduğumuzu, rağbet görülen partinin AK Parti olduğunu gösterir. Çok uğraştık, nasıl yapabiliriz, en güzelini nasıl yaparız diye emin olun sizler aracığınızla Şanlıurfa’nın kamuoyuna paylaşmak isterim ki özenle bir çalışma yaptık. İnşallah aldığımız bu kararla inanıyorum ki başta büyükşehir belediye başkanlığı seçimi olmak üzere ittifakımız Urfa’nın tamamında belediyeleri kazanacak ve meclis üyeliklerinde de gerekli çoğunluğunu sağlayacağımızı düşünüyorum. Urfa farkını her zaman ortaya koymuştur. Her zaman Urfa Türkiye’de müstesna bir yere sahip olan Urfa AK Parti’ye de çok büyük destek göstermiştir. Önümüzdeki süreçte de aynı desteği göstereceklerine inanıyoruz. Gece gündüz çalışana arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48