Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Bayan Futbol Takımımız Van’da Coştu
Şanlıurfa Gençlik Spor bayan futbol takımı Van ilinde düzenlenen Yıldız kızlar Türkiye şampiyonasında harikalar yaratıyor.
Yıldız kızlar Türkiye şampiyonasında Şanlıurfa'yı başarılı bir şekilde temsil eden Gençlik Spor bayan futbol takımı oynadığı ilk maçta turnuvanın güçlü ekiplerinden Siirtspor'u 4-1 mağlup ederek ilk galibiyetine imza attı.
Siirtspor karşısında alınan bu galibiyetle iyice coşan Şanlıurfa Gençlik Spor bayan futbol takımı ikinci maçında bu kez Muş Kartalspor'u 3-0 net bir skorla mağlup ederek yoluna devam etti.
Yıldız Kızlar Türkiye şampiyonasında Şanlıurfa'yı temsil eden Gençlik Spor bayan futbol takımı bugün Nuseybinspor ile final maçı oynayacak.
Van ilinde yapılan Yıldız Kızlar Türkiye şampiyonasında Şanlıurfa'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getiren Şanlıurfa Gençlik Spor bayanlar futbol takımı hocası Mustafa Abak, “Van ilinde düzenlenen Yıldız kızlar Türkiye şampiyon-asında oynadığımız iki maçı da kazandık. İlk maçta Siirtspor'u 4-1, ikinci maçımızda Muş Kartalspor'u 3-0 mağlup ederek finale yükseldik.
Yarın oynayacağımız final maçında Nuseybinspor'u da mağlup ederek şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49