Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Başsavcı Doğan Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileriyle Buluştu

Başsavcı Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunanlar arasında KADEM İl Temsilcisi Vildan Polat ve yönetim kurulu üyeleri, Şoförler Odası Başkanı Osman Karageçili, Memursen İl Temsilcisi İbrahim Coşgun, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Başkanı Emin Yetim ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Şanlıurfa Dost Meclisi Başkanı İbrahim Toru ve Yönetim Kurulu üyeleri yeraldı. Başsavcı Doğan, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür ederek; “Görevimize başlayalı bir ay olmasına rağmen elimizden geldiğince ziyaretleri kabul ediyoruz. Çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisiyle biraraya geldik. Dernek yöneticileri ve diğer kamu kurumlarının temsilcilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şanlıurfa’nın problemlerinin çözümü noktasında elimizden gelen desteği vermeye hazır olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Bunun için sivil toplum kuruluşları ve derneklerimizin de görüşlerine önem veriyoruz. Cumhuriyet Başsavcılığımızın ve adliyemizin yaptığı, yapacağı etkin ve başarılı soruşturmalarda, yargılamalarda, toplumun adalete olan güveninin artırılması anlamında tüm sivil toplum örgütlerinin desteğini bekliyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBassavcıSadı Dogan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49