Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Başsavcı Doğan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile makamında görüşen Başsavcı Doğan, ardından Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıışık ile biraraya geldi. Milletvekili Cevheri, Başkan Baydilli ve Rektör Taşaltın, Başsavcı Doğan’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Başsavcı Doğan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Medeniyetlerin buluştuğu Şanlıurfa milli birlik ve beraberliğin korunmasında, yaşatılmasında ve gelecek nesillere aktarılmasında önemli bir rol oynuyor. Ayrıca Şanlıurfalılar; Suriyeli kardeşlerine kapılarını açarak, onlarla sofrasını paylaşarak, erdemli bir duruş sergilemektedir. Bunları görmek bizleri mutlu etti. Birkez daha Şanlıurfa’da görev yapmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBassavcı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49