Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

‘Başlangıcın Sırrı Göbekli Tepe’
Şanlıurfa’da Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonunun organizesiyle Harran Kültür Evi’nde defilede İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerinin hazırladığı ‘Başlangıcın Sırrı Göbekli Tepe’ adlı defile düzenlendi. Gerçekleştirilen defilede geçmişten günümüze çeşitli motiflerin yer aldığı kıyafetler göz kamaştırdı.

Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu’nun organizesi, GAPSAN A.Ş’nin desteği ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde ‘Başlangıcın Sırrı Göbekli Tepe’ adlı defile düzenledi. Harran Kültür Evi'nde gerçekleşen defilede İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerinin hazırladığı eserler sergilendi. Şanlıurfa’nın binlerce yıllık medeniyet tarihinin renklerinin yansıtıldığı defilede Dünya’nın ilk tapınağı Göbekli Tepe’nin yanı sıra; Harran Kümbet Evleri, Halepli Bahçe Mozaik, Amazon Kadınları ve Soğmatar motiflerinin yer aldığı eserler tanıtıldı. Gerçekleşen defileye profesyonel mankenler Gizem Doğan ile Rukiye Gül de katıldı.

Harran’da düzenlenen defileye Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Harran İlçe Kaymakamı Selami Yazıcı, ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin, TMHGF Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Öztürk, GAPSAN A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Göncü ile moda ve hazır giyim temsilcileri katıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49