Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Başkan Yıldız’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Başkan Yıldız, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı 30 Ağustos Zafer bayramıyla ilgili şu ifadelere yer verdi; “30 Ağustos Zaferinin 93. Yıldönümünde aziz şehitlerimizi ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Milletimiz için tarihin dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos’u bu yılda coşkuyla kutluyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımızın mimarı olan Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve bu millet için canını seve seve feda eden şehitlerimizi sonsuz minnet ve şükranla yad ediyoruz. 30 Ağustos 1922 tarihi büyük bir askeri başarı özelliği taşımasının yanı sıra aynı zamanda aziz milletimizin birlik ve beraberliğine ne kadar önem verdiğinin vatanı ve bayrağı için neler yapabileceğinin de bir sembolüdür. Şanlı milletimiz 93 yıl önce kendisini yok etmek isteyen düşmanlara, imanıyla gerekli cevabı destan yazarak verirken, gücünü ve kuvvetini milli birlik ve beraberlikten alan milletimiz her zaman olduğu gibi bugünde aynı dayanışma aynı inanç içerisindedir. Bu şanlı millet tarihin her döneminde istikbalinden ve hürriyetinden hiçbir zaman ödün vermemiştir, vermeyecektir. Bu vesileyle Şanlıurfalı hemşerilerimin ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49