Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Başkan Yıldız, Abak ve Şeker Ailelerinin Nikah Şahidi Oldu
AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Fatma Abak Ömer Şeker ile hayatını birleştirerek geçtiğimiz gün gerçekleştirilen mevlütlü düğün töreniyle dünya evine girdi. Mutlu günlerinde çifti yalnız bırakmayan Başkan Yıldız aynı zamanda düzenlenen törende nikâh şahidi de oldu.
Başkan Yıldız düğün töreninde yaptığı konuşmada; Bugün burada hayırlı bir iş için bulunmaktayız. AK Parti İl yönetiminden Fatma Abak hanımefendiyle Ömer Şeker beyefendinin nikâh akitleri için toplanmış bulunmaktayız. Bizler çiftimizin nikâhlarına şahitlik ettik. Allah hayırlı uğurlu eylesin. Hanelerinden mutluluk eksik olmasın. Ülkesine bağlı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi kendilerine nasip etsin. Bir kez daha arkadaşlarımızı kutluyorum. Allah mutlu mesut etsin” dedi.
Gerçekleştirilen düğün törenine AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, İl Yönetim Kurulu üyeleri, her iki ailenin dost ve akrabaları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49