Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Sancaktepe -Şanlıurfaspor Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Başkan Yavuz, Yaralı Askerleri Ziyaret Etti

Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, 08.02.2020 de Suriye sınırları İçerisinde Askeri Aracın Kaza Yapması Sonucu yaralanan ve Şanlıurfa Araştırma Hastanesinde tedavi gören askerleri ziyaret etti.

Başkan Yavuz ve beraberindeki Aile Çalışma Sosyal Hizmetler il Müdür Yardımcısı Hüseyin İlhan ve dernek üyeleri, 08.02.2020 de Suriye sınırları İçerisinde Askeri Aracın Kaza Yapması Sonucu yaralanan ve Şanlıurfa Araştırma Hastanesinde tedavi gören askerleri ziyaret etti. Yaralı askerlere 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Başkan Yavuz, sağlık durumlarıyla ilgili de bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49