Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Başkan Yavuz Gazi Topçu'nun Nikah Şahidi Oldu.

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, 01.01.2016 tarihinde Şırnak Cizre'de pkk terör örgütüyle girdiği çatışmada yaralanarak gazi olan Sözleşmeli Er Mahmut Topçu’un düğün törenine katıldı.

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, 01.01.2016 yılında Şırnak Cizre'de pkk terör örgütüyle girdiği çatışmada yaralanarak gazi olan Sözleşmeli Er Mahmut Topçu'un düğün törenine katıldı. Gazinin düğün törenine Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz Aile Sosyal Hizmetler Şehit Gaziden biriminden Sorumlu İl Müdür Yardımcısı Hüseyin İlhan Şehit Gazi Birlik Sen İl Başkanı Müslüm Demir ve Çok Sayıda davetli katıldı. Gazi Mahmut Topçu ve Efsane Demir çiftinin mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak nikah şahitliğini yapan Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz Aile Sosyal Hizmetler il Müdür Yardımcısı Hüseyin İlhan Şehit Gazi Birlik Sen İl Başkanı Müslüm Demir ve Şehit Babası Mehmet Telli, genç çifti tebrik ederek ömür boyu mutluluklar dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49