Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Başkan Yavuz'dan Jandarma Teşkilatının 180. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Mesajı

Başkan Yavuz Ülkemizin huzurunu, can ve mal güvenliğini tesis etmek ve korumak için zaman mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle mücadele eden Jandarma Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Güvenlik hizmetlerinin ayrılmaz bir unsuru olan Jandarma Teşkilatı, yurdun her köşesinde fedakârlık örneği bir kanun ordusu olarak son derece meşakkatli görevini özverili bir şekilde yerine getirmektedir. 180 yıldır Ulusuna ve Ülkesine hiçbir karşılık beklemeksizin fedakârca ve kahramanca hizmet eden Jandarma Teşkilatımızın tarihi şan, şeref ve üstün başarılarla doludur. Yurdumuzun her köşesinde, halkla iç içe olarak büyük özveri ve heyecanla görev yapan Jandarma Teşkilatımız devletin halka açılan penceresi konumundadır. Huzur ve asayişi sağlamada canla başla çalışarak gösterdiği gayret nedeniyle Jandarma Teşkilatımız, aziz milletimizin sevgisine ve güvenine mazhar olmuştur.

Jandarma Teşkilatı görev yaptığı her yerde ülkenin gücü ve teminatıdır. Üstün vazife anlayışı, sarsılmaz disiplini, etkili ve gerçekçi eğitimi, yüksek fiziki ve moral gücü ile kutsal topraklarımız üzerinde ve görev yaptığı her noktada Türkiye Cumhuriyeti’nin gücü ve teminatı olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma teşkilatımızın 180. kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49