Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Başkan Yavuz'dan, Başsavcısı Doğan'a Ziyaret

Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve Başkan Yardımcısı Müslüm Demir, bir süre önce Şanlıurfa'ya atanan Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan'ı ziyaret etti.

Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve Başkan Yardımcısı Müslüm Demir, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK)'nın Yaz kararnamesi Burdur Cumhuriyet Başsavcılığından Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Sadi Doğan'ı ziyaret etti. Yavuz ve Demir, Başsavcı Doğan’a 'hayırlı olsun' temennisinde bulunarak, Şanlıurfa Şehit Aileler ve Gaziler hakkında ve Dernek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Doğan, "Şehit aileleri, bize şehitlerimizin emanetidir. Bu nedenle bizim başımızın tacıdır. Onlara ne yaparsak azdır. Her zaman yanlarındayız" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49