Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Başkan Peltek Esnafların Sorunlarını Dinlemeye Devam Ediyor
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı İ.Halil Peltek, Şanlıurfa Şireciler Fıstıkçılar Odası Başkanı Ahmet Aslan’ı ziyaret ederek esnafın sorunları hakkında istişarede bulundu.Esnafın sorunları hakkındaBaşkan Ahmet Aslan’dan bilgi alan Başkan Peltek,ŞUTSO olarak her zaman sanayici ve esnafla güç birliği içerisinde olacaklarını ifade etti. Başkan İ.Halil Peltek, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası olarak üye ve esnaf ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bu ziyaretlerimizde üyelerimizin ve esnafımızın sorunlarını daha yakından görme fırsatımız oluyor. Bugünkü istişare toplantımızda geçmişten gelen sorunların ve ihmal edilmiş hizmetlerin olduğunu gördük. Bu sorunların giderilmesi adınasanayicilerimiz ve esnafımızla güç birliğiyle çalışmalara başlayacağız. Buradaki esnafımızın sorunlarını halletmekle mükellefiz. Sorunların çözümü için gerekli temasları sağlayacağız” dedi.
Şireciler Fıstıkçılar Odası Başkan Ahmet Aslan’danise “Başkanımıza bizleri ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Sorunlarımızı veproblemlerimizi Sayın Başkanımıza ilettik.Sorunlarımızın çözümü için gerekli çalışmaları ve temasları sağlayacağını bize iletti. Özellikle fıstık üreticileri ve tacirlerinin yaşadığı enbüyük problemlerinden olan markalaşma ve fıstık desteklemesinin süreçleri ile esnafın imalat izin belgeleri konusunda desteklerini talep ettik. Esnaflarımızın gelişimi adına gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalara destek olmalarından dolayı Başkan İ.HalilPeltek’e bir kez daha teşekkür ederim” dedi
İstişare toplantısının ardından Başkan İ.HalilPeltek, ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Karakuş, Meclis ÜyesiMahmut Hancıoğlu, ŞUTSO 14. Meslek Komitesi Başkanı Mustafa Güneşler, Şireciler Fıstıkçılar Odası BaşkanıAhmet Aslan, Başkan Yardımcısı Hüseyin Bereket, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Öncel, Mehmet Türkoğlu, Murat Çiçek, Mehmet Çiçek, Yahya Us, Fıstıkçılar Dernek Başkanı Müslüm Durmazile birlikte Hilvan Komisyon Evi, Abamor Sade Yağ, Güneşler Fıstık ve Kara Ticaret firmalarını ziyaret ederek ürünler hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48